+31(0)650569125 info@debrouwertuinen.nl

Over De Brouwer Tuinen

Fluitend de tuin in

Ik ben Michiel de Brouwer, hovenier sinds 2005. Ik ben begonnen op de hoveniersopleiding en in dienst bij anderen om het vak grondig te leren. In 2011 was de tijd rijp en heb ik De Brouwer Tuinen opgericht. Na meer dan 10 jaar als hovenier ga ik nog steeds elke dag fluitend naar mijn werk. Beter kan ik me niet wensen!

Gegarandeerd goed

Ik neem mijn beroep en uw consumentenrechten serieus. Daarom ben ik lid van de Branchevereniging VHG, een organisatie van professionele hoveniers. Als lid van de VHG houd ik me aan bepaalde regels om u zekerheid en kwaliteit te bieden. Zo krijgt u altijd vooraf helderheid over de werkzaamheden, de tijd die deze kosten en de prijs. Ook krijgt u het VHG Garantiecertificaat: garantie voor het herstel van eventuele fouten of schade.

Uw tuin altijd mooi

Een tuin heeft liefde en aandacht nodig om mooi te blijven. Ik help u dan ook graag met regelmatig onderhoud om uw tuin het hele jaar fris te houden, zodat u er altijd van kunt genieten. Mijn kennis van tuinieren deel ik graag met u, bijvoorbeeld via mijn tuincursussen. En bent u toe aan iets nieuws? Dan maak ik graag een ontwerp op maat voor uw tuin.

Een persoonlijke tuin

Een tuin is iets heel persoonlijks: hij moet precies passen bij uw wensen, uw leefstijl en wat u mooi vindt. Daarom werk ik nauw met u samen om te begrijpen wie u bent, wat u zoekt en waarvan u moet glimlachen als u op zaterdagochtend met uw kopje koffie de tuin in kijkt!

Friesland, West-Friesland, Drenthe en Overijssel

Ik ben actief in Friesland, West-Friesland, Drenthe en Overijssel: ik werk bijvoorbeeld in Sneek, Bolsward, Workum, Makkum, Joure, Heerenveen, Drachten en Leeuwarden, maar ik rijd ook naar Hoorn, Enkhuizen, Schagen, Heerhugowaard, Meppel, Kampen of Dalfsen.

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u ook iets aan uw tuin (laten) doen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. De eerste kennismaking is altijd gratis. U kunt me bereiken op 06 505 69 125. Als ik de telefoon niet opneem, ben ik vast aan het werk in een tuin. Laat dus gerust een bericht achter of stuur een e-mail naar info@debrouwertuinen.nl, dan bel ik u terug zodra ik de modder van mijn handen heb gewassen!