Over De Brouwer Tuinen

Fluitend de tuin in

Ik ben Michiel de Brouwer, hovenier sinds 2005. Ik ben begonnen op de hoveniersopleiding en in dienst bij anderen om het vak grondig te leren. In 2011 was de tijd rijp en heb ik De Brouwer Tuinen opgericht.

Na meer dan 10 jaar als hovenier ga ik nog steeds elke dag fluitend naar mijn werk. Beter kan ik me niet wensen!

Uw tuin altijd mooi

Een tuin heeft liefde en aandacht nodig om mooi te blijven. Ik help u dan ook graag met regelmatig onderhoud om uw tuin het hele jaar fris te houden, zodat u er altijd van kunt genieten.

Mijn kennis van tuinieren deel ik graag met u, bijvoorbeeld via mijn tuincursussen. En bent u toe aan iets nieuws? Dan maak ik graag een ontwerp op maat voor uw tuin.

Friesland, West-Friesland, Drenthe en Overijssel

Ik ben actief in Friesland, West-Friesland, Drenthe en Overijssel: ik werk bijvoorbeeld in Sneek, Bolsward, Workum, Makkum, Joure, Heerenveen, Drachten en Leeuwarden.

Maar ik vind het ook geen probleem om bijvoorbeeld naar Hoorn, Enkhuizen, Schagen, Heerhugowaard, Meppel, Kampen of Dalfsen te rijden.

Gegarandeerd goed

Ik neem mijn beroep en uw consumentenrechten serieus. Daarom ben ik lid van de Branchevereniging VHG, een organisatie van professionele hoveniers. Als lid van de VHG houd ik me aan bepaalde regels om u zekerheid en kwaliteit te bieden.

Zo krijgt u altijd vooraf helderheid over de werkzaamheden, de tijd die deze kosten en de prijs. Ook krijgt u het VHG Garantiecertificaat: garantie voor het herstel van eventuele fouten of schade.

Een persoonlijke tuin

Een tuin is iets heel persoonlijks: hij moet precies passen bij uw wensen, uw leefstijl en wat u mooi vindt.

Daarom werk ik nauw met u samen om te begrijpen wie u bent, wat u zoekt en waarvan u moet glimlachen als u op zaterdagochtend met uw kopje koffie de tuin in kijkt!

Referenties

De Brouwer Tuinen is trots op zijn werk en dit resultaat dan ook vaak in mooie referenties.

*/ ?>