Referenties

Laat hier uw referentie achter

Bent u tevreden over De Brouwer Tuinen? Laat het ons weten en laat hier uw referentie achter. Bekijk ondertussen ook de referenties van hen die u voorgingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *  1. Toen wij de afgelopen zomer onze woning met tuin betrokken, bestond het buitengebeuren voor het overgrote deel uit bestrating en kunstgras. Wij hebben Michiel ingeschakeld en onze wensen voor een grondige en ‘groene’ renovatie kenbaar gemaakt. Michiel heeft op basis hiervan én met inbreng van een aantal creatieve ideeën een plan gemaakt. Conform het plan is de tuin, met gebruikmaking van een deel van de bestrating, omgevormd tot een compleet andere tuin. Enkele bomen, heesters en een variëteit aan planten (o.m. siergrassen) geven de tuin nu een gezellig, groen en afwisselend uiterlijk. Wij kunnen De Brouwer Tuinen daarom van harte aanbevelen.

  2. De Brouwer tuinen heeft in de loop der jaren diverse werkzaamheden verricht in onze tuin. Michiel is zeer betrouwbaar, denkt goed mee en gaat altijd netjes te werk. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de door hem aangelegde tuin en met het maandelijkse onderhoud ervan. We kunnen hem van harte aanbevelen.

  3. Omdat ik totaal geen groene vingers heb, heb ik de hulp ingeroepen van Michiel om onze compleet opnieuw aangelegde tuin te onderhouden, hij is enthousiast, legt geduldig alles uit, en komt met goede ideeën, kortom , ik zou hem bij iedereen aanbevelen!

  4. Onder leiding van Michiel, van De Brouwer Tuinen, kreeg mijn tuin een complete refit. Michiel werkte het ontwerp uit tot een goed plan. Gedurende 3 maanden werkte Michiel aan de realisatie, waarbij ik hem bijstond met hand en spandiensten. Michiel plande en regelde alle betrokkenen voor de werkzaamheden, geleverd door derden. Het resultaat is geweldig.

  5. Het was een prettige ervaring te maken te hebben met een zelfstandig werkende tuinman. Michiel Brouwer is creatief, planmatig en komt zijn afspraken na. Als de opdrachtgever duidelijk communiceert en de communicatie op gang houdt, zal Michiel hem/haar de verwachte droomhuis voor vier seizoen leveren.

  6. Michiel heeft ons wegwijs gemaakt in onze eigen tuin, op een heel leuke en praktische manier, aansluitend bij onze wensen en ons kennisniveau. Enorm veel geleerd, echt een aanrader!

  7. Toen wij hier afgelopen februari kwamen wonen bestond de tuin voor een groot deel uit een grasveld dat veranderd was in mos en heel wat dode buxushagen. Deze heeft Michiel verwijderd en er nieuw gras en leuke borders met siergrassen voor in de plaats gezet. Over het geheel zijn we zeer tevreden en Michiel had leuke en creatieve ideeën voor deze refit van onze tuin. Bedankt Michiel!

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u weten wat ik voor uw tuin kan doen? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt me bereiken op 06 505 69 125 of via info@debrouwertuinen.nl. Ik help u graag!

Contact opnemen
*/ ?>